İlaç sektöründe 360 derece eğitim programı başarıyla tamamlandı.

İlaç sektörü ile güçlü işbirliklerine sahip Fakültemiz, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında bir ilke daha imza atarak, mezunlarının sektördeki istihdamını arttırmak ve sektörün beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere “İlaç Sektöründe 360 Derece Eğitim Programı”nı başlatmıştır.

Fakültemizde düzenlenen bu program, Pozitum ve Liderlik Akademisi Eğitim danışmanlık firmaları tarafından organize edilmekte ve ilaç sektörünün önde gelen firmalarının üst düzey yetkililerinin katkıları ile yürütülmektedir.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yürütülen programa destek veren firmalar;

Programın amacı; ilaç sektöründe gerekli olan tüm yetkinlik parametrelerini barındıran güçlü çözümlerin katılımcılara sunulması, eczacıların bakış açılarının ilaç sektörü vizyonu ile güçlendirilmesi, ilaç sektöründe eczacıların rekabetçi gücünün artırılması ve katılımcıların mezuniyet sonrası  ilaç sektöründe işe yerleştirilmesidir.

Program kapsamında Abdi İbrahim İnsan Kaynakları ve Fakültemiz Staj Komisyonunun düzenlediği mülakat neticesinde başarılı olan, ilaç sektöründe kariyer yapmayı planlayan ve konu ile ilgili yüksek potansiyele sahip 40 öğrencimiz 9. ve 10. Dönem stajlarını endüstride gerçekleştirecektir.

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı için düzenlenecek programın detayları ileride paylaşılacaktır.