2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Burs Başvuruları

BURS BAŞVURUSU

ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNE BURS VERECEK BAZI ÖZEL KURUMLARIN BURSLARINA BAŞVURMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN 24-28 Eylül 2018 TARİHLERİ ARASINDA GEREKLİ BELGELERİ ECZACILIK FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİNE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Gerekli Belgeler:

• Başvuru formu (başvuru formuna http://cdn.istanbul.edu.tr/FileHandler2 .ashx?f—burs-basvuru- formu 636731281490469923.pdf adresinden ulaşılabilir)
  • Öğrenci Belgesi
  • Transkript ya da 1. sınıf öğrencileri için ÖSYM sonuç belgesi
  • Ailede çalışan tüm fertlerin maaş bordroları (ya da emekli belgesi, ailede çalışan birey yoksa muhtarlıktan alınacak olan fakirlik ilmühaberi)
  • Nüfus müdürlüğünden ya da e-devlet yoluyla alınmış vukuatlı nüfus kayıt örneği
  • Okuyan kardeşlerin öğrenci belgeleri
  • Banka hesap-IBAN numaraları

Önemli Not: Başvuru için formdaki bilgiler ve gerekli belgelerden herhangi birinin eksik olması durumunda başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.

Bursiyer Adayları ile 02.10.2018, Saat: 09:30'da Eczacılık Fakültesi C-Blok Kütüphane Yanındaki Toplantı Odasında Mülakat Yapılacaktır.

Eczacılık Fakültesi Burs Komisyonu