6th Pulmonary Drug Delivery Workshop

Pulmoner İlaç Araştırmaları Derneği (PİADER) tarafından Dublin-Trinity College ile ortak düzenlediğimiz uluslararası ”6th Workshop on Pulmonary Drug Delivery” çalıştayı (http://www.pulmonarydrugdelivery.org) bu yıl 11-13 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacaktır. Önceki yıllarda üç kez Trinity College-Dublin ve iki kez de İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleştirilmiş olan konferansların, gelecek yıllarda Dublin ve İstanbul’da dönüşümlü toplanması planlanmıştır. Bu yılki çalıştayda davetli konuşmacı olarak Avrupa’dan akademi ve endüstriden konusunda uzman 19 konuşmacımız ve TİTCK’den konuşmacılarımız bulunmaktadır. Toplantımızın ana hedeflerinden bir tanesi sağlık profesyonelleri, ilaç sanayi ve üniversiteler arasında ağ oluşturmak olduğundan doktora öğrencilerinden toplantı katılım ücreti alınmayacaktır. Doktora öğrencilerinin toplantı öncesi pulmonarydrugdelivery@gmail.com email adresine e-mail göndererek kayıt işlemi gerçekleştirmelerini rica ederiz.

Çalıştayımıza öğretim üyesi ve doktora öğrencilerinizden katılım desteğinizi bekler, sizleri aramızda görmekten kıvanç duyacağımızı vurgulamak isteriz.

Çalıştay Başkanı

Doç. Dr. Ayca Yıdız Peköz

İstanbul Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı, 34116-Üniversite, Beyazıt-İstanbul

Tel +90-212 440 00 00/13482