İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi köklü, güçlü ve uluslararası deneyime sahip akademik kadrosu ile %100 İngilizce Lisans Eğitimine başlıyor.

İlk Eczacılık Fakültesi olan Fakültemiz köklü, güçlü ve uluslararası deneyime sahip akademik kadrosu ile İngilizce Lisans Eğitimine 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı itibari ile başlayacaktır.

Sağlık alanında etkin görev alan meslektaşlarımızın meslek yaşamları boyunca alanlarındaki gelişmeleri yenilikleri takip edebilmeleri, mesleklerine yansıtabilmeleri Mesleki İngilizce eğitim almaları ile çok daha kolay olacaktır. %100 İngilizce Lisans Eğitimine başlayarak endüstri başta olmak üzere kaliteli eczacılar yetiştirme misyonumuzu, alanında, eğitim, araştırma ve topluma hizmet konularında uluslararası düzeyde yetkinlikte, yenilikçi, duyarlı ve bağımsız bilimsel düşünceye sahip mezunlar yetiştiren bir fakülte olma vizyonumuzu güçlendiriyoruz. Gerek özellikle endüstri alanında çalışmak isteyen gerekse de eğitimleri esnasında Erasmus Öğrenci Hareketliliğinden faydalanmak isteyen adayların öncelikli olarak Eczacılık İngilizce Lisans programını tercih edeceklerini düşünmekteyiz.

İstanbul Üniversitesinin Eczacılık Fakültesi bünyesinde 2017-2018 eğitim- öğretim yılından itibaren 40 kişilik kontenjana sahip %100 İngilizce Eczacılık Lisans Eğitimine başlayacağını gururla paylaşmak isteriz.