Fakültemizde 8.Kasım.2013 tarihinde “İlaç Temel Araştırma Merkezi (İTAM)” projesi kapsamında “İlaç Araştırmaları ve Farmasötik Kimya” başlıklı toplantı düzenlenecektir.

typical-pharmacy-pills

Değerli Eczacılık Fakültesi Öğretim Elemanları,

Özgün ilaç keşfi, ilaç geliştirilmesi ve İstanbul ilaç sektörüne bilgi ve teknoloji aktarma amaçlı teknoloji merkezi ve üniversite-sanayi işbirliği ağının kurulması amacıyla İstanbul Kalkınma Ajansının desteği ile oluşturulmuş İlaç Temel Araştırma Merkezi (İTAM) projesi kapsamında 8.Kasım.2013’de “İlaç Araştırmaları ve Farmasötik Kimya” başlıklı bir toplantı Fakültemizde yapılacaktır.

Toplantı programı ekte sunulmaktadır. Katılmak isteyenlerin toplantı kaydı için  organizasyon sekreteryasından Nurcan Gücükoğlu ile temas kurmaları gerekmektedir.               Sevgi ve  saygılarımla,

Prof. Dr. Zafer Cesur

Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı